21 Haziran 2014 Cumartesi

TO BEAUTİFUL TO LİE

Oyuncular :   Kim Ha-Neul  & Kang Dong-Won 


Eğlenceli ve kendimi mutlu hissettirecek bir film  ararken bu filmi açmış bulundum . Açıkçası ilk başlarda biraz sıkılsam da film sonradan her şeyiyle kendimi iyi hissetmemi sağladı :)  Kesinlikle izlemeyen varsa tavsiye ederim Çingular :) 

Yu Yeong-ju  yalan söylemede usta olan bir kızdır . Bu konuda övünür hatta arkadaşlarına yalan söylemenin püf noktalarını anlatır . Kızımız dolandırıcılık suçundan hapse girer ve  şartlı tahliye için yalan söylemedeki becerilerini kullanarak hapisten çıkar . Amacı kız kardeşinin düğününe gidip ona yaptığı ahşap kazı yani hediyesini vermektir .  

Yeong -Ju trene biner ve uyuyakalır . Gözünü açınca karşısında Choi Hee-chul vardır . Hee-Chul kız arkadaşına evlenme teklif etmeye hazırlanırken kızımızın oturduğu yerin altına yüzüğü düşürür . Ve onu almaya çalışırken olanlar olur .

Yeong- Ju   Hee - Chul 'u sapık zanneder . Hee -Chul  lavaboya giderken yüzüğü bir hırsız çalar ve bunu gören Yeong -Ju suçun kendine kalmasından korkarak hırsızdan yüzüğü çalar . Treni kaçıran Yeong -Ju  çantası trende kalmıştır . Hee-Chul'un çantasını sahiplendiğini düşünen Yeong -Ju   Hee -Chul'un köyüne gider . Köyün dedikoducu kadınlarından Hee-Chul  hakkında epey şey öğrenir . Yüzük kızımızda olunca aile Yeong -Ju 'yu gelinleri sanar . Yeong- Ju bayılmış numarası yapar ve hastaneye giderler. 

Hastanede işler epey karışır .Kızımız çoğu kez kaçmayı denese de başarısız olur .  Hee -Chul ise kız arkadaşına evlenme teklif eder ama yüzük olmadığı için başarısız olur . Hee-Chul geri döndüğünde ise işler fena sarpa sarar  .

Yeong-Ju evdeki herkesi ve komşuları kendi tarafına çeker ve Hee-Chul ile sevgili olduklarını yalanını söyler . Hee-Chul ise ailesinden ve köylülerden çok çeker . 

Hee-Chul , Yeong-Ju nun parmak izini alır ve onu polis arkadaşına verip kızın güvenilir biri olmadığını ortaya çıkarmak için test yaptırır.Sonunda 'Biber Oğlan' adlı geleneksel yarışmada Hee-Chul birinci olursa Yeong-Ju gideceğini söyler ve anlaşma yaparlar . 

Hee-chul yarışmada şarkı söyler . Yeong-Ju ve arkadaşlarının da  yardımlarıyla Hee-Chul yarışmayı kazanır .  Hee- chul 'un  sevgilisi kasabaya gelir ve Hee-Chul 'a kasabada yaşayamayacağını söyler . Hee-Chul 'un kararına saygı göstereceğini söyler . Yeong -Ju ise her şeyin ortasında Hee-Chul'a aşık olur .Çantasını da bulan  kızımız tam evden gidecekken  söylediği yalanların hepsini açığa çıkar . Yeong-Ju özür diler , teşekkür eder ve evden ayrılır . 

Yeong-Ju kız kardeşinin düğüne gider . Ama en kilit  soru Hee-Chul'dan aşkına karşılık bulacak mı ?

FİLMDEKİ EN'LERİM : 

Filmde bu ikiliye bayıldığımı söylemek istedim :D :)


Bu sahnedeki mağdur kimdi sahiden :D :) 


Evin büyük annesinin herkesi öldürmesi  en çok güldüğüm sahnelerdendi   :D :) 

Bu sahnede yerdeydim :D :)

Filmin 50 kez dinlediğim caaanım OST 'U :) 

PARK HYE KYUNG  / PLEASE DON'T BELİEVE HER 




Film hakkında pek çok ipucu versem de daha doğrusu anlatsam da ( :) )  kilit  soruyu cevaplamak için hemen filmi açıp İZLEYİN ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder